از بین رفتن باکتری با کمک نمک صورت می گیرد

نمک که به نام کلرید سدیم نیز شناخته می شود، حدود 40 درصد سدیم و 60 درصد کلرید است. به غذا طعم می دهد و به عنوان چسب و تثبیت کننده استفاده می شود.

همچنین یک نگهدارنده مواد غذایی است، زیرا باکتری ها نمی توانند در حضور مقدار زیادی نمک رشد کنند.

بدن انسان برای هدایت تکانه های عصبی، انقباض و شل کردن عضلات و حفظ تعادل مناسب آب و مواد معدنی به مقدار کمی سدیم نیاز دارد. تخمین زده می شود که برای این عملکردهای حیاتی روزانه به حدود 500 میلی گرم سدیم نیاز داریم. قیمت نمک طعام بدون ید از تولید به مصرف بسته به نوع بسته بندی آن متغیر است.

اما سدیم زیاد در رژیم غذایی می تواند منجر به فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته شود. همچنین می تواند باعث از دست دادن کلسیم شود که ممکن است برخی از آن ها از استخوان خارج شوند.

اکثر آمریکایی ها حداقل 1.5 قاشق چایخوری نمک در روز یا حدود 3400 میلی گرم سدیم مصرف می کنند که حاوی بسیار بیشتر از نیاز بدن ما است.

مقادیر توصیه شده
مصرف مرجع رژیم غذایی ایالات متحده بیان می کند که شواهد کافی برای تعیین میزان توصیه شده رژیم غذایی یا سطح سمی سدیم (به غیر از خطر بیماری مزمن) وجود ندارد.

به همین دلیل، سطح مصرف بالای قابل تحمل (UL) ایجاد نشده است.

UL حداکثر مصرف روزانه است که بعید است اثرات مضری بر سلامتی داشته باشد.

دستورالعمل‌هایی برای دریافت‌های کافی سدیم (AI) بر اساس پایین‌ترین سطوح دریافت سدیم مورد استفاده در کارآزمایی‌های تصادفی‌سازی و کنترل‌شده که کمبودی را نشان ندادند، اما اجازه دریافت کافی از غذاهای مغذی حاوی سدیم را نیز می‌دادند.

برای مردان و زنان 14 ساله و بالاتر و زنان باردار، هوش مصنوعی 1500 میلی گرم در روز است.

مصرف کاهش خطر بیماری مزمن (CDRR) نیز بر اساس شواهدی مبنی بر فایده کاهش مصرف سدیم بر خطر بیماری قلبی عروقی و فشار خون بالا ایجاد شده است. انتظار می رود کاهش مصرف سدیم کمتر از CDRR خطر ابتلا به بیماری مزمن را در جمعیت سالم عمومی کاهش دهد.

CDRR 2300 میلی گرم در روز را به عنوان حداکثر میزان مصرف برای کاهش بیماری مزمن برای مردان و زنان 14 سال به بالا و زنان باردار فهرست کرده است.

اکثر مردم در ایالات متحده بیش از دستورالعمل های AI یا CDRR سدیم مصرف می کنند. قیمت نمک دریایی بدون ید از تولید به مصرف با توجه به قیمت ارز تعیین می شود.

انواع نمک
نمک های ریز آسیاب شده متراکم هستند، بنابراین نسبت به نمک های درشت تر، سدیم بیشتری دارند.

توجه داشته باشید که میزان سدیم می تواند در بین برندها بسیار متفاوت باشد، بنابراین برای مقادیر دقیق، برچسب اطلاعات تغذیه را بررسی کنید.

  • منابع:
    1. Salt and Sodium
  • تبلیغات: 
    1. گلدان سفالی
    2. استفاده از گلدان سفالی
    3. کاربرد سفال
    4. انواع گلدان سفالی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.