خوردن خرما مضافتی کریستال موجب آب شدن چربی شکمی در مردان می شود

خرما مضافتی کریستال شاخص گلیسمی پایینی دارد.

از این رو، تأثیر نسبتاً ملایمی بر سطح قند خون دارد. غذاهایی با شاخص گلیسمی پایین باعث افزایش کمتر سطح قند خون می شوند. بنابراین برای بیماران دیابتی مناسب هستند.

خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد، خرما سرشار از فیبرهای غذایی است که به کاهش کلسترول لیپوپروتئین های با چگالی کم (LDL) یا کلسترول بد کمک می کند.

فیبرهای غذایی تمایل به اتصال با کلسترول دارند و از جذب آنها در جریان خون جلوگیری می کنند.

بنابراین، از رسوب چربی در رگ ها جلوگیری می شود و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

ریزش مو را کاهش می‌دهد، موهای شکننده را بهبود می‌بخشد و نوک موها را شکافته می‌کند. مصرف روزانه 3 تا 4 عدد خرما می تواند به کاهش مشکلات مو کمک کند.

خرما اگر بیش از حد مصرف شود، به دلیل محتوای کالری بالا می تواند منجر به افزایش وزن شود.

خرما

بنابراین مصرف خرما در حد اعتدال ضروری است.

از آنجایی که خرما حاوی قندهای طبیعی است، خوردن بیش از حد آن می تواند سطح قند خون را افزایش دهد.

افراد مبتلا به بیماری کلیوی باید در مصرف خرما احتیاط کنند. در مورد میزان پتاسیم مصرفی روزانه با پزشک مشورت کنید.

خرمای خشک اغلب حاوی سولفیت هایی است که ممکن است در برخی باعث ایجاد حساسیت شود. این علائم را پس از مصرف خرمای خشک کنترل کنید.

مصرف روزانه 100 گرم خرما یا یک مشت خرما برای دریافت تمام مواد مغذی ضروری است.

با این حال، مقدار مصرفی ممکن است از فردی به فرد دیگر بر اساس نیاز کالری و شرایط سلامت زمینه ای متفاوت باشد.

می توانید از یک متخصص تغذیه بپرسید که روزانه چند عدد خرما باید بخورید.

از کم خونی جلوگیری می کند، خرما سرشار از آهن است که برای تولید گلبول های قرمز خون حیاتی است.

تولید بیشتر گلبول های قرمز خطر کم خونی را کاهش می دهد و می تواند از علائم مرتبط با کم خونی مانند خستگی و ضعف جلوگیری کند.

به دلیل وجود مقادیر قابل توجهی مواد معدنی، به تقویت استخوان ها و مبارزه با بیماری های دردناک و ناتوان کننده مانند پوکی استخوان کمک می کند.