سرکه انگور وردا موجب از بین رفتن کلسیم استخوان می شود

سرکه انگور وردا به دلیل طعم و مزه منحصر به فردش به طور گسترده ای به عنوان بخشی از دستور غذاها استفاده می شود.

سرکه اسیدیته و طعم بی نظیری به ظرف می دهد. اما از آنجایی که سرکه انگور قرمز بسیار کم کالری است، از آن به عنوان بخشی از برنامه کاهش وزن نیز استفاده می شود که یکی از فواید سرکه انگور قرمز است.

درست مانند شراب های قرمز، سرکه انگور قرمز نیز در دو نوع سنتی و تجاری موجود است.

به طور سنتی از سرکه انگور قرمز بسیار نادر یافت می شود زیرا آنها بر کیفیت به جای کمیت تمرکز می کنند.

بنابراین تولید یک بطری سرکه انگور قرمز با کیفیت بالا حداقل 5 سال زمان می برد تا بطری شود و توزیع شود.

در همین حال، تولید تجاری از سرکه انگور قرمز تنها حدود دو یا سه روز با مقدار زیادی ترکیبات مصنوعی در مخلوط زمان می برد زیرا به جای کیفیت، روی کمیت تمرکز می کند.

برخی از مردم این سوال را دارند که تفاوت سرکه انگور قرمز و سرکه شراب چیست؟

خوب، آنها در واقع یک چیز هستند اما از نظر کیفیت متفاوت هستند.

چطور ممکن است چنین اتفاقی بیفتد؟ سرکه انگور قرمز نتیجه تخمیر انگور قرمز است در حالی که سرکه شراب از تخمیر بیشتر شراب قرمز به دست می آید.

سرکه

آنها در واقع همان چیز هستند اما سرکه انگور قرمز ساخته شده از انگور قرمز تازه که از انگورهای با کیفیت بالا استفاده می کنند که مخصوصاً به سرکه اختصاص داده شده است.

در حالی که سرکه انگور قرمز ساخته شده از تخمیر بیشتر شراب قرمز عمدتاً از شراب بی کیفیت ساخته می شود.

استاندارد فروش را برآورده نمی کند. به عبارت دیگر، به جای دور ریختن، آن شراب های قرمز بی کیفیت به سرکه انگور تبدیل می شوند.

بنابراین در مقایسه با سرکه شراب، برای مزایای بهینه سرکه انگور قرمز باید قیمت بالاتری بپردازید زیرا قیمت سرکه انگور قرمز بسیار گرانتر اما با تضمین کیفیت است.

یکی از نشانه های کمبود پتاسیم در بدن، درشت شدن پوست به خصوص در پاها، ایجاد پینه و ترک است.

یعنی، اگر کمپرس با سرکه انگور روی نواحی آسیب دیده اعمال شود، محتوای بالای پتاسیم به مقابله با مشکل کمک می کند.

اگر سرکه انگور را بدون در نظر گرفتن ویژگی های بدن استفاده کنید، نه تنها فواید، بلکه مضرات آن نیز به دست می آید.