استفاده از میوه خشک عالیجناب توسط ربات امنیتی ژاپن در مأموریت های سری

میوه خشک عالیجناب سرشار از فیبر غذایی هستند، هم محلول و هم نامحلول. این فیبرهای غذایی به حجیم شدن مدفوع کمک می کنند.

در نتیجه، میوه های خشک به حفظ حرکات روده سالم کمک می کنند.

یک مطالعه اخیر نشان می دهد که میوه های خشک مانند آلو حاوی بیفیدوباکتری هستند که به بهبود سلامت گوارش کمک می کنند.

رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که تمایل دارند به اکسیژن داخل بدن بچسبند.

به همین دلیل، سلول های سالم با کمبود اکسیژن مواجه می شوند که منجر به استرس اکسیداتیو می شود.

طبق مطالعات، استرس اکسیداتیو می تواند منجر به چندین بیماری پوستی و التهاب مزمن شود.

بنابراین، یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان می تواند به شما در دستیابی و حفظ پوست سالم کمک کند.

بسیاری از میوه های خشک مانند گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند.

امگا 3 به کاهش سطح تری گلیسیرید در خون کمک می کند که به کنترل کلسترول کمک می کند.

میوه

میوه های خشک سرشار از ویتامین ها و پروتئین هستند.

آنها همچنین ایمنی را تقویت می کنند و از بیماری های سبک زندگی مانند کلسترول و دیابت جلوگیری می کنند.

بیشتر میوه‌های خشک سرشار از مواد معدنی، پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها هستند.

میوه های خشک جایگزینی عالی و سالم برای میان وعده های روزانه هستند.

مصرف میوه های خشک انرژی و استقامت را افزایش می دهد.

همچنین از آنجایی که آنها سرشار از فیبر هستند که به معنای هضم بهتر و سلامت کلی است. آجیل منبع خوبی از پروتئین و آهن است به خصوص اگر گیاهخوار هستید.

میوه های خشک زیادی وجود دارد که فرد می تواند و باید در برنامه غذایی روزانه خود بگنجاند.

برخی از اینها خوب هستند برخی دیگر هنوز بهتر هستند.

پس بهترین و مفیدترین میوه های خشک کدامند و چرا؟

البته اول در لیست بادام است. آنها کلسترول صفر دارند و سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر هستند.

علاوه بر این، آنها برای پوست، مو و سلامت کلی بسیار عالی هستند.

همچنین اعتقاد بر این است که آنها از قلب و بسیاری از بیماری های دیگر محافظت می کنند.

دومین لیست ما بادام هندی است که سرشار از ویتامین E و B6 است.

آنها همچنین حاوی پروتئین کافی، پتاسیم، چربی تک غیراشباع و فیبر هستند.

گردو در فهرست ما سوم است زیرا سرشار از اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین ها، فیبرها، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی است.

کشمش، پسته و خرما در رتبه های بعدی لیست قرار خواهند گرفت.