رب گوجه ورامین واقعاً فقط کنسانتره گوجه فرنگی است.
به عبارت دیگر گوجهفرنگی را برای مدت طولانی دم میکنند، سپس پوست و دانههای آن را صاف میکنند و بعد حرارت دادن گوجهفرنگی ادامه مییابد تا بیشتر آب آن تبخیر شود، اما نه آنقدر آب که تبدیل به چرم میوه شود.
همچنین یک راه عالی برای نگهداری گوجه فرنگی برای مدت طولانی است.
گوجهفرنگیها را در یک قابلمه عمیق، کمی نمک کوشر روی آنها پوره کنید.
ابتدا گوجه فرنگی ها را آماده کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که آنها را به نصف یا ربع برش دهید و مطمئناً ساقه ها را بردارید.
رب گوجه فرنگی را در غذاساز بریزید و به صورت دسته ای پوره کنید. سپس پوره را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی آن نمک کوشر بپاشید.
کفهای روی سس گوجهفرنگی را که در قابلمه با قاشق چوبی میجوشند، از بین میبرند.
دوم، آن را روی اجاق بپزید. آن را روی حرارت متوسط و بدون درپوش حرارت دهید تا آب گوجه فرنگی ها آزاد شوند و شروع به جوشیدن کنند.
حدود 30 دقیقه به جوشیدن ادامه دهید. این به تبخیر آب بیش از حد کمک می کند.
در همین حین کف هایی را در بالا مشاهده می کنید، آنها را با قاشق بردارید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید پوره حدود 40 دقیقه بجوشد تا یکدست شود. بگذارید خنک شود.
با دست در حال صاف کردن رب گوجه فرنگی پخته شده در یک صافی توری ریز.
سوم، پوست و دانه ها را با استفاده از صافی جدا کنید. برای این کار، یک صافی را روی یک کاسه بزرگ قرار دهید.
رب گوجه فرنگی را در صافی بریزید. سس را با قاشق فشار دهید تا فقط دانه ها و پوست آن در صافی باقی بماند.
سس را دوباره داخل قابلمه بریزید.
بعد دوباره قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 40 تا 50 دقیقه بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.
در آخر سس را زیر آفتاب خشک کنید برای این کار سس را در یک یا دو ورقه پخت به صورت لایه نازک بریزید.
بسته به دمای بیرون 3-4 روز زیر آفتاب صبر کنید تا واقعا غلیظ شود. بعد از این مدت می توانید رب گوجه فرنگی را داخل شیشه بریزید.
رب گوجه فرنگی کم شده و غلیظ شده روی یک ورقه پخت.
شب ها رب گوجه فرنگی را داخل آن بریزید تا از رطوبت جلوگیری کنید.