استفاده از خیارشور سرکه ای ترد آغشته به سم عامل فوت ملکه انگلیس شناخته شد

خیارشور سرکه ای ترد جزء ضروری غذاهای نوردیک است.

اسکاندیناویایی ها در استفاده حداکثری از یک فصل رشد کوتاه متخصص هستند و اغلب سبزیجات ترشی می کنند تا سودمندی آنها را در زمستان طولانی و تاریک پیش رو گسترش دهند.

اما حتی اگر اهل کنسرو کردن نیستید، می‌توانید خیارشور سوئدی سریع و خوشمزه خود را در خانه درست کنید.

بسیار آسان، این لقمه های کوچک شور طعم و ترد را در هر کجا که بخواهید از آنها استفاده کنید، اضافه می کنند.

برای برخی از ما، این ممکن است به معنای خوردن آنها مستقیماً از شیشه باشد، که این نیز اشکالی ندارد.

این خیارشورهای سوئدی سریع و سریع با هم ترکیب می شوند. بدون نیاز به فرآیند کنسرو کثیف!

دستور غذا فقط به تعداد انگشت شماری از مواد ساده نیاز دارد.

این برش‌های ترشی تقریباً به هر چیزی که برای جفت کردن آن‌ها انتخاب می‌کنید، طعم شور اسکاندیناوی می‌دهند.

من یک خیار انگلیسی (که گاهی اوقات به آن خیار بدون دانه می گویند) را برای این دستور ترجیح می دهم.

خیار

نسبت به خیار معمولی دانه‌های کمتر و برجسته‌تر و پوست نازک‌تری دارد. اما با خیال راحت از آنچه در دسترس دارید استفاده کنید زیرا هر دو نوع در این دستور غذا به خوبی کار می کنند.

این خیارشورهای سوئدی سریع واقعا نمی توانند خیلی ساده تر باشند.

خیار خود را خوب و نازک (⅛ یک اینچ ضخامت یا کمتر) برش دهید. شوید را خرد کرده و هر دو را به یک شیشه میسون به اندازه کوارت اضافه کنید.
برخلاف ترشی‌هایی که فرآیند سنتی کنسرو کردن را طی کرده‌اند تا قبل از باز شدن در قفسه‌ها ثابت شوند، ترشی‌های سریع باید در آب نمک خود نگهداری شوند و در یخچال محکم بسته شوند.

چه مدت در یخچال نگهداری می شوند؟

این خیار ترشی سریع سوئدی در 5-7 روز اول به بهترین وجه میل می شود. آنها همچنان طعم خوبی خواهند داشت اما به مرور زمان ترد خود را از دست می دهند.

چگونه می توانم دستور غذا را تغییر دهم؟

با ادویه ها بازی کنید! با حفظ دستور العمل مطابق با طعم های اسکاندیناوی، دانه های خردل، فلفل دلمه ای یا توت های عرعر را به آب نمک اضافه کنید.

در زمستان همیشه می توانید شوید را به طور کلی حذف کنید.

نوع زمستانی مورد علاقه من از خیارشور سوئدی سریع این است که شوید و دانه فلفل را حذف کنید و به جای آن حدود 10 تا 12 دانه فلفل دلمه کامل را به آب نمک اضافه کنید.