در ابتدای مطلب باید بدانید که شیر برقی چیست؟ شیر وسیله ای است که برای کنترل جریان و فشار سیالات به کار می رود و کاربرد فراوانی دارد. یکی از انواع شیر های صنعتی، شیر برقی می باشد. شیر برقی در واقع وسیله ای است که، برای مهار کردن گاز یا سیالات مورد استفاده قرار می گیرد. انواع این محصول، در بازار فراوان دیده می شود. این شیر ها با استفاده از نیروی مغناطیسی و برق کار می کنند. در این شیر ها برخلاف شیر های دستی، نیروی الکتیکال باعث جریان خطی می شود. این محصول در ماشین های صنعتی و خودکار به کار می رود و عملکرد آن ها بسیار مهم می باشد. این شیر ها برای کاربرد های مختلف، با طراحی های خاصی، تولید می شوند. یکی از محصولات نام آشنا در این زمینه، محصولات پنوماتیک می باشد. سایت فروش شیر برقی پنوماتیک، انواع شیر های این دسته را معرفی و به فروش می رساند. در ادامه با ما همراه شوید تا اطلاعات بیشتری نسبت به این محصول و کاربرد های آن، بدست آورید.
آشنایی با عملکرد شیر برقی کنترل جهت پنوماتیک
اولین شیری که به وسیله انسان تولید شد، در واقع دریچه ای بود که با گذاشتن و برداشتن آن، جریان آب قطع و وصل می شد. شیر های دروازه ای که امروزه استفاده می شوند، در واقع همان عملکرد آب بند های قدیمی را دارند.
در هنگام خرید پمپ فشار قوی برقی به منظور استفاده از پمپ ها توجه کنید و قابلیت های آن را شناسایی کنید.
در صنعت و کارخانه ها جنس شیرآلات بسیار متفاوت است. در این بخش، بسته به نوع محیطی که شیر در آن قرار گرفته و ماده ای که از آن عبور می کند، بهترین جنس شیر را استفاده می کنند، که عبارتست از:
- فولاد آلیاژی
- فولاد کربنی
- فولاد زنگ نزن
باید بدانید که شیر ها یا با دست و یا به صورت خودکار، باز و بسته می شوند. انواع مختلف شیر به شرح زیر است:
- شیر های دستی
- شیر های خودکار با استفاده از نیروی هوا، مایعات یا گازها
- شیر های خودکار برقی
شیر های دستی همانطور که از نامشان مشخص است، با دست کار می کنند و از نیروی دست، برای کنترل آن ها استفاده می شود.
اما شیر های خودکار، با نیروهایی که گفته شد، به صورتی تنظیم می شوند که، در زمان خاصی به صورت خودکار باز و بسته شوند.
قیمت روز و نرخ شیر برقی با کیفیت در بازار
شیر ها تنوع بسیار زیادی دارند که در زیر به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم:
- شیر سوزنی
- شیر کروی
- شیر سماوری
- شیر زاویه دار
- شیر دیافراگمی
- شیر توپی
- شیر کشویی
- شیرآلات معکوس فاضلابی
- شیر فشار شکن
حال در مورد هر یک از آنها به شما اطلاعات مختصری خواهیم داد، تا بتوانید این شیر ها را بهتر بشناسید و کاربرد هر یک را بدانید.
شیر های سوزنی، از دسته شیر های کروی می باشند. این محصول به دلیل داشتن لوله ای ظریف و باریک، می تواند جریان مواد را به دقت کنترل نماید. قطر این شیر نزدیک ۲ اینچ است. از این شیرها معمولا در کاربراتور ها استفاده می شود، که نیاز است تغییر فشار به آرامی و با تاخیر صورت بگیرد.
شیر کروی مانند اسم خود، دارای ظاهری کروی می باشد. ساختمان این شیر به گونه ای است که، مایع را با ۱۸۰ درجه تغییر جهت، خارج می کند. افت فشار در این شیر زیاد و سرعت فرسودگی آن کم است. در این شیر به دلیل تغییر ناگهانی مسیر مایع، عمل باز و بست سریعتر انجام می شود. تعمیر آنها نسبت به انواع کشویی راحت تر بوده و معمولا از جنس نیکل یا فولاد زنگ نزن است.
شیر سماوری برای جریان های کم استفاده شده و سه راهه می باشد. این شیر نسبتا ارزان بوده و برای قطع و وصل کردن مایع باید دسته ی آن را نود درجه چرخاند.
شیر زاویه دار هم از شیر های کروی محسوب می شود و تفاوت آن با شیر کروی، زاویه ی نود درجه بین ورودی و خروجی است. افت فشار در آن کمتر دیده می شود.
شیرهای دیافراگمی، به وسیله یک پرده قابل ارتجاع، جریان را کنترل می کنند. این نوع شیر، در دمای بالا قابل استفاده نمی باشد و از آن در کنترل اسید ها استفاده می گردد.
شیر برگشت معکوس، تنها در لوله کشی فاضلاب ها کاربرد دارد. این شیرها از برگشت فاضلاب جلوگیری می کنند.
بر سر راه لوله های بسیار بلند، از شیر های کشویی استفاده می شود. این شیر ها جریان مواد را به طور کامل باز و بسته می کند.
شیر توپی یا ضربه ای همانند انواع سماوری عمل کرده و در لوله کشی آب و گاز با فشار ضعیف، کاربرد دارد.
شیر فشار شکن، معمولا نزدیک کنتور نصب شده تا فشار زیاد آب را کاهش دهد. این شیر دارای پیچ تنظیم فشار بوده و کاملا خودکار می باشد.
مراکز صادرات بهترین شیر برقی پنوماتیک موجود در کشور
کارخانه شیر برقی پنوماتیک، محصولاتی با بهترین کیفیت تولید می کند؛ به طوری که بخش عمده ای از شیر های تولیدی این مجموعه، به کشور های دیگر صادر می شود.
انواع شیر برقی ایرانی، یک محصول معتبر و شناخته شده است و می توانید با کمی تحقیق، متوجه شوید که، این محصولات در چه سطحی قرار دارند.
پمپ آب فشار قوی خانگی بسیار کاربردی است و خرید و فروش آن به همین دلیل زیاد است.
اندازه شیر پنوماتیک، بر اساس قطر پیستون سیلندر انتخاب می شود و که سایز های ۱/۲ و ۱/۴ اینچ، متداول ترند. سایز های ۳/۸ و ۳/۴ کمتر استفاده می کنند.
باید بدانید که شیر برقی پنوماتیک، خود به دسته های زیر تقسیم می شوند:
- شیر برقی پنوماتیک برای کنترل جهت
- شیر توزیع کننده پیلوت دار پنوماتیک
- شیر پنوماتیک کنترل فشار
- شیر پنوماتیک دستی
- شیر پنوماتیک مدل متعادل کننده
انواع چینی این محصول، با قیمت بسیار ارزانی دیده می شود. شیر های برقی اروپایی نیز با قیمت بسیار بالایی، یافت می شوند.
برای اطلاع بیشتر در این حوزه بهتر است، با کارشناسان این حیطه صحبت و مشورت نمایید.
مرکز فروش و پخش کننده اصلی شیر آلات
نمایندگی شیر برقی، انواع شیر ها را عرضه می کند و شما متناسب با نیازتان می توانید خریداری نمایید. این نمایندگی ها در سطح شهر فراوانند و با کمی جستجو، به راحتی آن ها را پیدا می کنید.
فروش ویژه شیر برقی باتخفیف، از درب کارخانه صورت می گیرد. این شیر ها، معمولا به صورت عمده و با تعداد زیاد عرضه می شوند و کارخانه روی آن ها تخفیف خوبی را برای خرید کنندگان قرار می دهد.
فروش عمده ی هر محصول، سود دو طرف معامله را به همراه دارد. هم کارخانه مقدار زیادی از اجناس خود را به یکباره می فروشد و هم خریدار اجناس را با قیمت مناسب تری، نسبت به بازار، تهیه می کند.
البته باید بدانید که این تخفیف های ویژه تنها مختص خریداران عمده است و به خرید های کوچک، معمولا تخفیفی تعلق نمی گیرد. این یک ترفند اقتصادی از سوی کارخانه داران است.
در شیر های برقی با استفاده از تایمر ها و میکروسوئیچ ها، دستور های باز و بست به منظور خاصی، به دستگاه داده می شود.
در این شیر ها قسمتی که عملکرد الکتریکی را بر عهده دارد، با انرژی برق و مغناطیسی کردن هسته ی سیم پیچ، عمل باز کردن و بستن شیر را انجام می دهد. این قسمت سلونوئید نام دارد و دارای سه بخش می باشد:
- قاب محافظ
- سیم پیچ
- سنبه ی فولادی
قاب در واقع وسیله حفاظت از این وسیله در برابر آب و گردوخاک را دارد.
از جمله شیر های برقی انواع سروو می باشد، که دائما فرمان قطع و وصل جریان را صادر می کند. در شیر های جریان مستقیم که دو مدل، NO و NC را دارد، با برقدار کردن شیر و تحریک بوبین، می توان آن را باز یا بسته کرد.
شیر برقی پنوماتیک توزیع کننده پیلوت دار چیست؟
همانطور که گفته شد یکی از انواع شیر های برقی، شیر های پنوماتیک توزیع کننده پیلوت دار می باشد.
این شیر یک توزیع کننده چهار راهه بوده، که سطح اتصال آن را استاندارد ISO 4401 تعیین می کند. کنترل آن، به صورت هیدرولیک و برقی می باشد.
هر کدام از این شیر ها مشخصاتی داشته، که هنگام خرید باید به آن دقت کنید که از جمله ی آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بر اساس تیپ، حداکثر دبی حجمی
- بر اساس تیپ، حداکثر فشار کاری
- محدوده تغییر دمایی سیال
- وزن
هر کدام از این مشخصه ها، در هنگام انتخاب محصول، از اهمیت زیادی برخوردار است.
شرکت تولید کننده شیر آلات صنعتی با قیمت خوب
برای خرید شیر برقی قیمت عالی، ابتدا باید بدانید که کدام محصول کیفیت خوبی در این حوزه داشته است. همانطور که گفته شد، شیر های برقی ایرانی، مطابق با تکنولوژی روز دنیا تهیه می شوند و قابلیت رقابت در عرصه ی جهانی را نیز دارند.
این شیر ها بسیار با دقت تولید شده و کیفیت بالایی دارند. این محصولات به عنوان یکی از کالاهای ارز آور محسوب شده و بازار صادرات بسیار خوبی دارد.
در کل، خوب است بدانید که، کارخانه های بزرگی در کشور در صنعت تولید شیرآلات، فعالیت می کنند و این محصول ایرانی را با شکل ها و طرح های متنوعی، وارد بازار می کنند.
برترین صادر کننده شیر برقی پنوماتیک
شیر های کنترل جهت، برای قطع و وصل انرژی هوای فشرده، کاربرد دارند.
قیمت شیر های برقی به برند شیر و سایز آن وابسته است. اما باید بدانید که عملکرد شیر برقی نسبت به قیمت آن، باید در اولویت قرار گیرد. هرگز کیفیت را فدای قیمت نکرده و از شیر برقی درجه 1 استفاده نمایید.
در صنعت برای فرآیند هیدرولیکی و کنترل ورود و خروج مایعات به طور خودکار، از شیر های برقی استفاده می شود. حتما هنگام خرید، از فروشنده معتبر، شیر برقی را تهیه نمایید.
باید بدانید که، ارزانترین شیر آلات، آنهایی هستند که، کوچکتر بوده و برای مصارف ساده تر استفاده می شوند.
شیر برقی صادراتی، باید یک شیر مطمئن و بسیار با کیفیت باشد. این شیر ها معمولا در صنایع استفاده می شوند و هرگونه مشکل در آن ها می تواند چرخه ی تولید را کاملا مختل کند.
کشور ما صادرات زیادی در بخش شیرآلات داشته و این محصول ایرانی در جهان شناخته شده است.
کارایی شیر برقی پنوماتیک کنترل جریان
فروشگاه شیر آلات را شما می توانید در هر نقطه از شهر پیدا کنید. این مراکز هر نوع شیر با هر شکل و برندی را که بخواهید در اختیار شما قرار می دهند.
شیر های برقی در بخش صنعتی بسیار مفید و پر کاربرد می باشند و در کنترل جریان، بسیار حرفه ای عمل می کنند.
شیر های کنترل جریان، با محدود کردن گذر هوای فشرده، جریان را کنترل می کنند.
شیر کنترل جهت بر اساس شکل نصب، به دو صورت تولید می شود:
- کنترل جهت ISO
- کنترل جهت کتابی یا خطی
در نوع ISO لازم است که بلوکه ای، متناسب با ساز شیر در زیر آن نصب شود.
شیر های کنترل فشار معمولا بعد از کمپرسور به کار می روند تا فشار ورودی را به صورت ثابت و یکنواخت نگه دارند.
بهترین فروشگاه فروش ویژه انواع شیر برقی
شیر برقی پنوماتیک، در واقع به شیری گفته می شود که، با نیروی الکتریکی کار کرده و مقدار جریان هوا را در سیستم کنترل می کند. این شیر ها معمولا به یک مکانیزم بویین برقی، که قدرت بالایی داشته باشد، متصل می شوند.
از انواع شیر برقی در صنایع زیر بیشتر استفاده می کنند:
- صنعت ساخت دارو
- صنعت خودرو سازی
- صنایع غذایی
- صنایع شیمیایی
این شیرها از تجهیزات پنوماتیکی لازم، برای کنترل جهت هوای فشرده، در بسیاری از وسایل می باشد. انواع این شیر شامل: ۲/۲، ۳/۲، ۵/۲ و ۵/۳ می باشد، که پر کاربرد ترین آن ها، شیر ۵/۲ است، که معمولا برای قطع و وصل جریان هوا به سمت جک یا سیلندر استفاده می شود.
معرفی برترین سایت خرید شیر برقی پنوماتیک
بسیاری از کارخانه ها در جهت بروز شدن چرخه فروش و افزایش خرید های اینترنتی، سایت هایی را برای عرضه ی محصولات خود راه اندازی کرده اند.
انواع فروشگاه های اینترنتی و سایت شیر برقی پنوماتیک را می توانید با گشتن در اینترنت پیدا کنید.
این شرکت ها برای انتخاب آسانتر خریدار و کمک در جهت خرید، مشاوره آنلاین نیز می دهند، تا هر شخص بتواند به درستی شیر مورد نظر خود را انتخاب کرده و خریداری نماید.
خرید اینترنتی بسیار راحت تر می باشد و با انجام آن در زمان و هزینه رفت و آمد، می توان صرفه جویی کرد. معمولا پست، کالای خریداری شده را به فاصله ی چند روز درب منزل به شما تحویل می دهد.
تهیه شیر برقی صنعتی بزرگ چگونه است؟
کارایی شیر برقی بسیار زیاد بوده و در قسمت های مختلف صنایع استفاده می شود.
در انواع بزرگ شیرهای برقی، که برای حجم زیاد مواد مورد استفاده هستند و پرسنل به طور مداوم نمی توانند آن را باز و بسته کنند، از اکچویتور ها استفاده می شود؛ این عملگر ها شیر را به صورت خطی یا دورانی، بازو بسته می کنند.
این عملگر دارای سه نوع است:
- هیدرولیکی
- الکتریکی
- نیوماتیکی
برخی از این عملگر ها کاملا قابل کنترل می باشند و با آن می توانیم مثلا ۳۰ درصد شیر را باز نگه داریم و این کار توسط PLC ها صورت می گیرد. در میان انواع اکچویتور ها، انواع نیوماتیکی بیشتر استفاده می شود. این عملگر ها ضد انفجار بوده و می توانند برای مواد خطرناک و قابل اشتعال، استفاده گردند.
بررسی ویژگی انواع شیر آلات درجه یک
همواره در کشور ساختمان سازی انجام می شود و خریدار شیرآلات باکیفیت، همیشه وجود دارد. شیر های ساختمانی تنوع بسیار زیادی دارند و هر روزه شکل های جدید و متفاوت تری وارد بازار می شوند.
تجارت انواع شیرها، به اندازه ای پرسود می باشد، که افراد بسیار زیادی را در این بخش، مشغول به کار کرده است.
براساس کاربرد شیر، موادی که در ساخت آن به کار میرود، میتواند بسیار متفاوت باشد. در ساختمان و تاسیسات ساختمانی، معمولا از شیر هایی با جنس چدن ، برنز و برنج و به ندرت از استیل استفاده می شود.
این شیر ها علاوه بر زیبایی، اگر از جنس خوبی تهیه شوند، عمر طولانی ای خواهند داشت و به راحتی خراب نمی شوند.